Откакто преди месец дебютира първият трейлър на „Assassin’s Creed”, не сме имали повод да пишем нищо за подготвяната от режисьора Джъстин Кързел високопрофилна екранизация на популярната едноименна серия от игри на Ubisoft, в която (след като доста хора се разочароваха от „Warcraft: Началото”) остана последната надежда за истински добър филм по видео игра.

Сега отново е време да обърнем внимание на „Assassin’s Creed”, като поводът е проведеният брифинг на Ubisoft и 20th Century Fox по време на E3 (Electronic Entertainment Expo), където бе представено ексклузивно задкулисно видео. В него Джъстин Кързел и двете звезди на филма Майкъл Фасбендър и Марион Котиар разкриват любопитни подробности за проекта и виждаме как са създадени някои от впечатляващите въздушни акробатики, които са запазена марка на поредицата. Също така, видеото предлага и един-два нови кадъра от филма, които ги нямаше в първия трейлър.

Надяваме се, че слуховете, че по-голямата част от филма ще се развива в наши дни, няма да се окажат верни, защото (както вече сме споменавали) тази линия не ни допада особено. Друго на този етап не бихме могли да коментираме – ще изчакаме нов пълен трейлър и тогава.

В добавка ви предлагаме и един старичък плакат, който не сме ви представяли до момента.

плакат

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *