Когато е уикенд и навън се очертава поредният изключително горещ ден, а нямате възможност да сте на море или на планина, напълно обяснимо е да изпитвате чувства, все едно сте в Ада. И понеже ситуацията за част от нас е точно такава, решихме, че е изключително подходящ момент да представим дебютиралия преди няколко дни нов трейлър на „Ад” по романа на Дан Браун.

Начело на филма отново са режисьорът Рон Хауърд и Том Ханкс, които са отговорни за предишните Браунови екранизации „Шифърът на Леонардо” и „Ангели и демони”. Този път Робърт Лангдън (Ханкс) тръгва по следите на мистерия, свързана с произведенията на великия Данте Алигиери. Той трябва да разчита на помощта на д-р Сиена Брукс (Фелисити Джоунс), за да спре опасен лунатик да отприщи чума, която може да унищожи света.

Първият трейлър ни създаде впечатление, че „Ад” ще е ориентиран малко повече към чистия екшън, но ето че този ни връща в плоскостта на „Шифърът на Леонардо” и „Ангели и демони”. Някои колеги смятат, че с този филм Хауърд и Ханкс са изоставили идеята да направят „сериозен трилър” и вместо това са спретнали нещо далеч по-„fun”, но ние не виждаме подобно нещо. За нас е почти 100% гарантирано, че филмът ще е „още от същото” и нямаме реални шансове нито за нещо по-добро, нито за по-развлекателно.

Вижте и един фен постер.

„Ад” („Inferno”)

Режисьор на „Ад” („Inferno”) е Рон Хауърд, сценарист е Дейвид Кеп („Ангели и демони”, „Джурасик парк”, „Пътят на Карлито”) по едноименния роман на Дан Браун. В ролите са Том Ханкс, Фелисити Джоунс, Бен Фостър, Ирфан Кан, Омар Си, Сисе Бабет Кнусен и други.

Премиерата е 28 октомври 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *