Въпреки неуспешното боксофис представяне на „Часът на героите” на Крейг Гилеспи, при все недобрите резултати на римейка на „Fright Night” (с Антон Йелчин – поклон пред паметта му!) и „Million Dollar Arm”, авторът на прекрасния „Lars and the Real Girl” продължава да работи по различни проекти и един от тях ще бъде биографичен филм за печално известната състезателка по фигурно пързаляне Тоня Хардинг.

В ролята на конфликтната фигуристка, с национални и международни титли, олимпийска състезателка, известна като втората жена и първата американка, изпълнила троен Аксел, ще влезе Марго Роби – това съобщава Variety. Актрисата ще бъде и продуцент на „I, Tonya” чрез нейната компания LuckyChap Entertainment. Автор на сценария е Стивън Роджърс („Love the Coopers), а в основата са интервюта, които той е взимал от бившата състезателка и нейният съучастник и бивш съпруг – Джеф Гилули.

В опита да превъзмогне тежкото си детство, Тоня Хардинг се превръща в една от най-добрите фигуристки в света. През 1994 година тя опропастява кариерата си с нападение срещу своята основна конкурентка на национална територия – Нанси Кериган. Седмици преди Зимните олимпийски игри в Лилехамер, Хардинг и бившият й съпруг наемат човек, който да счупи крака на Кериган. След неуспешното нападение Нанси се възстановява и дори печели сребърен медал на Олимпиадата. Тоня Хардинг печели в същата година националната шампионска титла, която обаче й е отнета след разследване на инцидента с нападението срещу Кериган, а също така Тоня е изключена завинаги от организацията на професионалните състезатели по фигурно пързаляне.

В момента няма информация за други актьори, които се очаква да вземат участие в проекта „I, Tonya”. Прави впечатление, че Марго Роби е особено „вървежна” това лято – в това няма нищо лошо, само искаме да ни докаже, че може не само да краси екрана, а и да играе – очакваме да я видим най-скоро в „Suicide Squad” и „The Legend of Tarzan”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Оооо, с тази роля мести мерникът към Оскарите.

    Чакам да изиграе ролята на Шарън Стоун в Първичен инстинкт 🙂

  2. Amy Adams щеше да е перфектна за тази роля, приликата с нея също е изумителна!