Мафия има навсякъде, само че скоро не сме попадали на филми, директно посветени на сложните фамилни взаимоотношения, диктувани от много специфичния кодекс на честта. Във филма на Джеймс МотърнBy The Gun” (френско-италианска продукция) историята е ситуирана в Бостън, където млад американец с италианска кръв е приет в застаряващата среда на местните мафиоти и успява да възстанови блясъка и силата на организацията.

Харви Кайтел е винаги в началото на спиисъка с любими и ценени от нас актьори. В случая с „By The Gun” аз съм доволна и от появата на Бен Барнс, когото отдавна не бях „засичала” на екран, а много харесвам ролите му в „Хрониките на Нарния” и „Дориан Грей” (2009). Може да не блести с талант, подобно други свои връстници от Великобритания, но момчето притежава чар и смятам, че с умели напътствия от него може да излезе доста добър актьор.

Именно Барнс е младият „италиано-бой”, който стремително се издига в йерархията на мафията, но вероятно е неизбежно и пропадането му, в един момент… Сред останалите актьори са също Лейтън Мийстър и Тоби Джоунс.

By The Gun” се очаква да излезе на екран и в платформата VOD на 5 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *