Кадър от „Train To Busan“ на Сан-Хо Йон
Кадър от „Train To Busan“ на Сан-Хо Йон

Наскоро ви запознахме с хорър проекта „Train to Busan“, който описва зрелищно и интензивно зомби нашествие в Азия, а сега пак ви занимаваме с него, тъй като се появиха нови рекламни материали. Първо си пуснете новия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=3ZIUSsXMm3s

…който хептен не се опитва да прикрие колко нагло екипът зад продукцията е крал с шепи от „Z-та световна война“ на Марк Форстър и от „Зората на мъртвите“ на Зак Снайдър (знаем, че се повтаряме, но няма как – прекалено очевидно е, за да спрем да го подчертаваме). Нямаме особен проблем с подхода, даже ни харесва, че технически всичко изглежда пипнато, но за съжаление не очакваме кой знае колко интересна или оригинална история. Бихме си го пуснали, а с още по-голямо удоволствие бихме отишли на кино да го видим, но вълнението ни е изключително приземено.

Сега вижте и пореден постер, както и снимки от филма:

fullsizephoto719189

fullsizephoto719194

fullsizephoto719195

fullsizephoto719179

fullsizephoto719192

fullsizephoto737385

Train to Busan“ е peжисиран от Сан-Хо Йон („The Fake“) и е с участието на Гон Ю, Дон-Сок Ма и Ю-Ми Джон, а първата му официална прожекция пред публика се състоя на фестивала в Кан миналия месец. Из родината си Южна Корея ще стартира на 20-ти юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *