Сигурно е неприятно, когато първият трейлър на новия ти филм се превърне в най-нехаресваната филмова реклама в историята (до момента има рекордните 805 441 дислайка, което е четири пъти повече от лайковете му; обикновено съотношението е в обратната посока), но режисьорът на „Ловци на духовеПол Фийг не се притеснява:

Имаме 60 милиона гледания. Затова нека погледнем в перспектива…  Всичко, което искам, хора, е да ни дадете шанс. Аз се гордея с филма… смятам, че е забавен. Толкова съм горд заради актьорския състав – смятам, че са толкова добри, че могат да ходят в стъпките на тези, които бяха преди тях, защото са толкова забавни хора, а и са различни. Това, в крайна сметка, е всичко, което наистина може да искате от една комедия – нещо различно и ново и да видите страхотни хора да участват.

И ние намираме главните актриси Мелиса Макарти, Кристен Уиг и Кейт Макинън (Лесли Джоунс не я познаваме) за ужасно забавни и само на тях разчитаме да спасят новия „Ловци на духове” от пълен крах. Защото макар да не сме от тези, които смятат, че рекламите до момента (включително и най-новата, която може да видите по-надолу) са най-тъпото нещо на света, определено не ни харесват и не сме никак ентусиазирани за филма.

https://www.youtube.com/watch?v=2y1cnnqiBAQ

Като оставим каста настрана, в това число и Крис Хемсуърт като секретарката (повечко за него може да научите по-долу), най-големият плюс на „Ловци на духове” си остава визията и по-мрачната, хорър ориентирана реализация на духовете – новият вариант на Stay Puff Marshmallow Man изглежда доста зловещо. Засега оставаме скептични към филма, но все пак смятаме да го гледаме.

Ето и едно специално видео, посветено на Крис Хемсуърт и героя му, както и две тематични корици на списание Empire.

 

empire-ghostbusters-subs-cover empire-magazine-slimer-cover

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Мат Уолш, Сесили Стронг и други.

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е 15 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Сериозно ли смятат че като сложат четири грозни истерични дебелани филмът ще се получи? При това на мястото на Бил Мъри и Дан Акройд? Явно имат пари за изпиране.

  2. Тая реклама дали не разказА целия филм………надявах се поне оригиналност да търсят, те правят почти едно към едно първата серия

  3. Тоя черния тип става все по-зле и по-зле откъм напъните си за смешки.