star-trek-2

След като Джей Джей Ейбрамс направо си се изгаври с нас, показвайки ни едва три фрейма (рекламирани като първи поглед) от „Star Trek Into Darkness” – доста очакваното от нас предстоящо продължение на суперуспешния „reboot” на филмовата “Star Trek” поредицата – ред е и на нещо, една идея по-сериозно.

Става дума за първия официален синопсис на филма, а причината, поради която е само „една идея” по-сериозно, е, че е достатъчно мъгляв и не се разбират много-много подробности, включително и тази, която вълнува всички фенове – кой точно ще е злодеят на филма.

Но както и да е, все пак има някаква информация, така че си заслужава да му хвърлите едно око.

Когато екипажът на „Enterprise” е внезапно привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърт все още има – екипажа му.

Засега толкова. Повече (но не много) можем да очакваме от първия тийзър трейлър, който трябва да дебютира на 14 декември пред „Хобит: Неочаквано пътешествие”. Ако имаме късмет, може да го видим онлайн и няколко дни по-рано.

Режисьор на „Star Trek Into Darkness” е Дж. Дж. Ейбрамс, а сценарият отново е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антол Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив и Питър Уелър.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности (и спекулации) за проекта може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *