Ловци на духове

Вчера бяхме заети да подготвяме новите епизоди на подкаста ни „Inglourious Kunts”, затова не успяхме да реагираме адекватно и своевременно да ви представим първия трейлър на предстоящата нова версия на „Ловци на духове”. Ако вече сте имали възможността го гледате, значи разбирате защо не сме зарязали всичко на момента и не сме се втурнали да пишем ентусиазирано.

Да, трейлърът не е никак вдъхновяващ и напълно разбираме всеобщото неодобрение, което предизвика, макар че (ако трябва да сме честни) не успява изцяло да убие надеждите ни за филма. Вижте го.

Най-голямото ни разочарование е по отношение на хумора – много харесваме Кристен Уиг, Мелиса Макарти и Кейт Макинън, но тук поне  химията между тях не е на нивото, на което се надявахме, а и шегите са доста елементарни и глупави. Надяваме се в контекста на цялото, тези детайли да работят по-добре, защото в противен случай ни очаква нещо болезнено.

Откъм положителната страна слагаме визията и по-специално призраците, които носят известно хорър усещане (зарадва ни камеото на Слаймър), както и че е запазена традицията на слузестите гадости. Също така ни допадат Ecto-1 и множеството детайли около технология. Между другото, в нея е вложена доста наука, което поне според нас е доста яко. Подробности за това може да видите в едно задкулисно видео и няколко визии от viral сайта на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=VayXii8HtyE

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Мат Уолш, Сесили Стронг и други.

Премиерата е 15 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ами, трагично е… Дори Гуузбъмпс изглеждаше по-фъни.

  2. От вчера следобед такъв рев е в нета по повод филма, че ако накрая вземе, че се окаже сносен, ще е егати купона. 😀 Cъc сигурност обаче този трейлър е тревожен, а хуморът и химията наистина са скандално никакви.

  3. За протокола: „Goosebumps“ e доста приличен развлекателен филм за хлапета и достойно пренася Р. Л. Стайн на екран. С кеф бих гледал sequel… а книгите на Стайн бих ги чел и на старини, хаха. 🙂