По-малко от два месеца ни делят от новия сезон на Mr. Robot. Вече споделихме с вас кратък тийзър, който ни предложи насоки за това какво да очакваме, като в добавка коментирахме, че не сме от най-големите фенове на сериала. Първи сезон ни се стори доста банален и не успяхме да видим оригиналността, която събуди въодушевлението на някои колеги отвъд океана.

Все пак продължаваме да следим проекта, защото знаем, че у нас има много, които нямат търпение да видят какво ще стане с шерлокхомския хакер Елиът и неговия Господин Робот, затова без да се бавим излишно, ви предлагаме да хвърлите поглед на новия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=YibylhkLwGo

Промяната на света е налице, но какви са последствията от мащабния хак, който fsociety причини на световната икономика. Явно новият сезон ще продължи именно в тази посока. Липсва ни присъствието на главния антагонист Тирел и още повече жена му Джоана, изиграна от чутовната Стефани Корнелиусен, която винаги възбужда интереса ни за проектите, в които участва, дори да става въпрос за филм на Максим Генчев.

Елиът изгуби съзнание в края на предишния сезон. Няма спомен за това къде е бил или какво е правил през последните три дни. Създателят на сериала Сам Есмаил скоро ще отговори на въпросите, които феновете си задават, като има обещание за повече яснота и подредба на времевата линия.

Премиерата на сезона е на 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Чак пък „доста банален“… 😀 Не е най-оригиналното нещо на света, но със сигурност не е и стандартният тв сериал.

    1. Дай пример за друг гениален сериал, който не е антология.

    2. Този сериал е гениален? Фиктивни Боже…

    3. Не съм сигурен, че той разбира. По принцип.

  2. Тръгнах с големи очаквания заради добрите отзиви, които имаше за сериала, но с мъка го добутах до средата и нямам намерение да продължа.