Mr. Robot
We have more power than they think

Ако трябва да сме честни, не сме супер впечатлени от първия сезон на „Mr. Robot”. Като изключим първите два епизода, които дадоха заявка за нещо изключително, разплитането на интригата впоследствие прибягна до мързеливо следване на клишета, установени от класики като „Боен клуб”. Все пак вярваме, че в историята има достатъчно потенциал, а Рами Малек и Крисчън Слейтър правя чудесни роли, така че бихме дали шанс на втори сезон.

Сега ви предлагаме да хвърлите едно око на тийзър трейлър, който изобилства от кадри от първи сезон, но поне предлага ясно послание, което очевидно ще бъде посоката, в която ще продължи да се развива историята. Вижте.

Ето какво споделя за втория сезон създателят на сериала, изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор на доста от епизодите Сам Есмаил:

Сега, след като Елиът знае истината за г-н Робот, това открива различни възможности. Ние буквално изкарваме на показ психиката и вършения му конфликт, като г-н Робот е другата половина на Елиът. В първия сезон, Елиът не беше наясно с мистерията, кой е г-н Робот и какви са истинските му мотиви. Сега знаем, но какво означава това? Какво наистина иска Елиът?

А сега ето и една бонус причина, заради която очакваме втория сезон.

stephanie-corneliussen-14

Премиерна дата на втори сезон на „Mr. Robot” все още не е известна.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Тотално надценен сериал.Вместо десетки епизоди загуба на време -веднъж гледане на Боен клуб е достатъчно.Мен лично ме загуби в началните епизоди с детайлното изобразяване на хомосексуален акт между мъже….

  2. Тотално надценен сериал и според мен. Oбаче Stephanie Corneliussen е шибана научна фантастика и бих гледал дори „Андреа Селесте 2“, ако тя участва там.

  3. Мен ми е супер приятен за гледане и развлечение. Факт е, че докато течеше първи сезон се бях хайпнал доста повече, а сега просто го очаквам (не чак с нетърпение), ама определено ми се ще да видя как ще се разплетат нишките.

  4. Е, аз не го смятам за тъп, просто не ми беше и кой знае какво, даже някои епизоди леко насила ги гледах.

  5. Да, наскоро я гледах в DC legends of ….
    като рускиня, ми харно е девойчето..и бездарно, ама …