Rover

Fear The Man With Nothing Left To Lose. Не знаем кой, какво и колко има да губи и от кого трябва да се страхува, но ние нямаме никакви страхове по адрес на втория режисьорски филм на Дейвид Мишод The Rover”, при все че е с участието на Робърт Патинсън. С „Космополис” момчето доказа, че е нещо повече от формирания си от „Здрач” (неприятен) образ, и най-малкото заслужава да му се даде „the benefit of the doubt”. Пък и когато играеш рамо до рамо с талант като Гай Пиърс, няма как да не дадеш най-доброто от себе си.

Часове след като стана ясно, че „The Rover” ще дебютира на тазгодишния фестивал в Кан, A24 Films представиха и пълния му трейлър, който за разлика от първата реклама, която видяхме преди два месеца, дава доста по-добра и точна представа за историята, без обаче да е излишно спойлърски.

С две думи, „The Rover” е постапокалиптичен уестърн-трилър, в който 10-ина години след като познатото ни общество е сринато до основи и анархия се възцарява върху света, закоравял самотник на име Ерик (Пиърс) кръстосва празните градове и пътища на австралийската пустош. Един ден група бандити открадват колата му, оставяйки след себе си ранения член на бандата си Рей (Патинсън). Принуждавайки Рей да му помогне в преследването, Ерик е готов на всичко, за да си върне единственото нещо, което все още има значение за него.

По всичко личи, че Дейвид Мишод, който впечатли всички с отличния си дебют „Animal Kingdom”, няма да ни разочарова – според нас филмът изглежда повече от фантастично. Принципно обожаваме подобни сюжети, но тук имаме обещание за нещо повече от обикновена постапокалиптична история за отмъщение и изкупление. Селекцията на „The Rover” за Кан също би трябвало да е някаква индикация за качествата на филма.

Като допълнение, вижте и два официални плаката.

плакат

плакат

Режисьор на „The Rover” е Дейвид Мишод, в ролите са Гай Пиърс, Робърт Патинсън, Скут МакНейри, Сюзан Прайър, Джилиън Джоунс, Антъни Хейс и Дейвид Фийлд.

Официалната премиера на филма е 13 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *