Мутирали артисти в тийн възраст
Мутирали артисти в тийн възраст

Още след първия трейлър на „Костенурките нинджа: На светло“ бяхме сигурни, че няма какво повече да кажем или да предположим по адрес на предстоящото безмозъчно забавление на режисьора Дейвид Грийн. Ясно е, че продължението, което почти никой не чака с нетърпение, но което мнозина все пак по зомбирана инерция ще идат да гледат, ще бъде тъпкано с обидно второразреден хумор, банално изкопиран екшън и досадно двуизмерни типажи, обаче подобни проекти почти винаги работят най-малкото заради носталгичния си механизъм… което е напълно достатъчно, за да изпълнят своята подла и чисто комерсиална мисия.

Стига дървени локуми и хленчене, да преминем към повода за новината… Излезе нов постер, който на всичкото отгоре е предназначен за част от азиатската публика. Споделяме го с вас, коментирайки набързо, че е съвсем точно отражение на заглавието, което рекламира – генеричен, посредствен, лъскав и (за вдигане на кръвното) с Меган Фокс в гръб:

плакат на Костенурките нинджа 2

Горният кич за съжаление не е единственият актуален плакат към „Костенурките нинджа: На светло“. Ето четири character варианта (тук можете да видите един самостоятелен, на който присъства Леонардо):

teenage_mutant_ninja_turtles_out_of_the_shadows_ver15_xlg teenage_mutant_ninja_turtles_out_of_the_shadows_ver14_xlg teenage_mutant_ninja_turtles_out_of_the_shadows_ver13_xlg плакат

…а в края имаме и един, събиращ вкупом мутиралите тийн влечуги:

teenage_mutant_ninja_turtles_out_of_the_shadows_ver16_xlg

Премиерата на „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows“ ще бъде в края на този месец, а из българските кина филмът се очаква на 3-ти юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *