В рубриката без коментар ви предлагаме първата реклама на най-новия „развлекателен” филм, родно производство – „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха”. Всичко, което ви трябва да знаете за него, го има в трейлъра. Вижте, ако ви стиска!

Ох, знаем, че започнахме с това, че няма да коментираме, но искаме да кажем само едно нещо. Принципно оценяваме опитите на родните „творци” да направят неангажираща комедия – хиляди пъти предпочитаме това, пред жалките, тегави опити за драма и философстване, които успешно закопаха киното ни през годините на прехода (който също е част от тези истории), но ни се иска те да не са просто амалгама от елементарни скечове, които в по-голямата си част не работят сами по себе си, какво остава като част от филм.

Точно този тип скечове бяха един от основния проблем на първия филм – оставящ впечатление повече за студентска работа, отколкото за филм, пък бил той и несериозна комедия, а по всичко изглежда, че и „Ядрена заплаха” ще бъде същият случай. Само че този път мащабът е малко по-голям, както се полага на всяко (подобно) продължение. Заради всички замесени, сред които определено има готини хора, се надяваме крайният резултат да не е срамен.

Ето и тийзър плаката на филма, последван от официалния синопсис.

Корпус за бързо реагиране 2 - плакат

Охранявайки новата си клиентка, „Корпуса” случайно се натъква на международна сделка за продажба на ядрено оръжие. Васко решава, че трябва задължително да заловят терористите.

Изобретателят на оръжието е българин – Химика , който е взел капаро от английски мултимилионер. Двамата трябва да се срещнат в София, за да осъществят сделката.

В това време художника-фалшификатор и международен таен агент от ромски произход Кутрум също е по следите на нано-бомбата. Интригата съвсем се заплита когато, далеч от България, Кутрум се натъква на самата г-жа Георгиева (Диана Любенова), точно там, където трябва да е детонаторът на бомбата.

Режисьор на „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха” е Станислав Дончев, а в ролите са Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов, Башар Рахал, Китодар Тодоров, Диана Любенова, Златка Димитрова, Ралица Паскалева, Филип Деланси и др.

Премиерата е 17 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *