След години на спекулации и слухове продължението на култовия (не го обичаме много това определение, но в случая е изключително точно) филмов шедьовър „Трейнспотинг” най-накрая се случва, при това с участието на всички от оригиналния творчески състав, начело с режисьора Дани Бойл.

Снимките на „Трейнспотинг 2” текат в момента в Шотландия и вече имаме първите неофициални кадри от снимачната площадка. Ако случайно не знаете, по принцип избягваме да пускаме подобни (предпочитаме първият ни поглед към очакваните филми да е качествен), но тук ще направим изключение, тъй като сме големи фенове, а и не смятаме, че може да си развалим нещо.

Ето избрана част от снимките (останалите може да видите тук), на които може да видите Дани Бойл и любимите „Улавия” Джони Лий Милър и „Компира” Юън Бремнър.

 Featuring: Danny Boyle Where: Scotland, United Kingdom When: 13 May 2016 Credit: WENN.com

Trainspotting 2 filming in Edinburgh Trainspotting 2 filming in Edinburgh Trainspotting 2 filming in Edinburgh Trainspotting 2 filming in Edinburgh

За момента информацията около „Трейнспотинг 2” не е много подробна и сигурна, затова няма да спекулираме, а ще изчакаме официалните ъпдейти по темата. Това, което можем да споделим е, че сценарият ще бъде на Джон Ходж („Плитък гроб”, „Трейнспотинг”) и няма да следва буквално „Порно” на Ървин Уелш (прякото продължение на романа „Трейнспотинг”). В ролите, освен Юън Бремнър и Джони Лий Милър, които видяхме горе, официално се завръщат и Юън Макгрегър и Робърт Кралайл.

Премиерата на „Треинспотинг 2” е предвидена за 2017-та – 21 години след тази на първия филм.

Update: Ето, че вече имаме и първия официален ъпдейт, който идва под формата на announcement трейлър:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *