Ума Търман

Ларс фон Триер събра впечатляващ екип актьори за „Nymphomaniac”! Разбира се, това не е кой знае каква изненада, но нямахме възможност да обявяваме всяко ново попълнение, затова решихме, че е крайно време да направим обобщение на случилото се досега. Поводът е най-новото име в екипа – изключителната Ума Търман, която нямаме нищо против отново да видим… леко облечена.

Знаете за Шарлот Гейнсбур и Стелан Скарсгард (те са в главните роли, които се споменават в синопсиса по-долу), а сме писали и за Шая Лебоф, който – според самия него, но най-вероятно не е истина – е получил неизвестната си засега роля, след като изпратил на режисьора домашните си секс-записи. След Лебоф към проекта се присъединиха Джейми Бел и Кони Нилсен, а след тях и Крисчън Слейтър и моделът Стейси Мартин, която ще играе младата Джо (какъв комплимент за Гейнсбур!). Освен това се очаква да видим и Уилям Дефо, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

А сега се включва и Ума Търман, уви, отново в роля, за която не се знае абсолютно нищо. Това, което се знае за проекта, е, че историята ще е в две части, но се очаква да станат четири филма – в някои страни ще се появи софт версия на „поетичния разказ за еротичното пътешествие на една жена от раждането й до 50 годишнината й”, докато други ще имат късмета да видят хардкор варианта.

Едно е сигурно, не става дума за „Fifty Shades of Grey”… Ето го и официалния синопсис:

Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня – самообявилата се за нимфоманка Джо.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът й са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *