Въпреки обяснението, че предлаганото в тази новина видео е по-скоро груб монтаж на промоционален трейлър, отколкото официална реклама на „The Babymakers”, не сме склонни да оправдаем парите, с които е направена поредната псевдо-комедия.

Не сме съвсем върли противници на онзи особен тип американски хумор, който се предполага, че трябва да се харесва от останалата част на земното кълбо, а всъщност най-много да предизвиква иронични усмивки. Но в случая гледахме, гледахме и единствено ни се повдигна въпросително дясната вежда, с подтекст „wtf?” (ама не като Операционната рубрика)…

Най-свежото беше индийският типаж с главозамайващия акцент, който е всъщност самия режисьор – Джей Чандрасекар (американче момче, с тамилски корени и прекрасните имена Джаянт Джамбулинам). Историята е за едно семейство, в което жената решава, че е време за деца, ала сперматозоидите на мъжа нещо не успяват да се съсредоточат върху задачата. Може би единственият изход е да се открадне обратно дареното преди време в банката за сперма. И геговете са съсредоточени около неловките ситуации, в които изпада персонажът на Пол Шнайдер, когото до момента не бяхме гледали във водеща роля.

От трейлъра си личи, че силите не му достигат. Общо взето го харесваме – и в „Lars and the Real Girl”, и в „Bright Star” прави доста впечатляващи изпълнения, но защо ли му трябваше да се заема с тази задача… Относно Оливия Мън можем да споменем екзотичната китайска нотка в красотата й и нейното минало на модел, тъй като в ангажиментите й присъстват основно телевизионни роли, но пък е включена под №2 в списъка на списание Maxim „Hot 100” за 2011.

Режисьорът е член на американската комедийна група „Broken Lizard” (ох, къде отминаха златните времена на „Монти Пайтън”?), но филмът не се брои от „техните”; Чандрасекар тук играе соло, по сценарий на Питър Гаулки и Джери Суалоу. „The Babymakers” се очаква на екран в Щатите в неопределеното пространство на 2013 година.

Оливия Мън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *