Преди повече от три години за първи път писахме за „God Particle” на Дж. Дж. Ейбрамс и Юлиус Она, който ни се стори изключително любопитен проект, въпреки че беше още в зародиш и нямаше особено много подробности за историята. Разбира се, след като е замесен Ейбрамс, все още не сме научили нещо особено сигурно като сюжет, но за сметка на това, през последните няколко месеца постепенно се натрупаха доста приятни кастинг новини. Сега покрай присъединяването на последната група имена, решихме, че е крайно време да наваксаме с пропуснатото.

На този етап актьорският екип се очертава в следния вид: Даниел Брюл, Дейвид Ойелоуо, Елизабет Дебики, Гугу Мбата-Роу, Крис О’Дауд, Джон Ортис, Аксел Хени („Марсианецът”) и любимата ни Джан Дзъи. Доколкото разбираме, слуховете, че Джон Кразински може да участва, не са били пълна измислица, но явно нещата са се разпаднали, защото според THR в съответната роля ще видим О’Дауд.

Преди да завършим, нека набързо споменем оскъдната и вероятно доста остаряла/неофициална информация за сюжета на филма: в близко бъдеще група астронавти правят ужасяващо откритие, което противоречи на всичките им познания за реалността. Те са принудени да се борят за живота си, след като – в резултат на провален научен експеримент – Земята изчезва. Изведнъж от нищото се появява непознат кораб, може би европейски, който е „тяхното спасение или гибел”. Частицата от заглавието може, а може и да не е нов енергиен източник с „катастрофични последици”.

Повтаряме, всичко това е крайно несигурно и не е ясно дали и какви връзки ще има с вселената на „Cloverfield” – слуховете и предположенията са много, но са толкова хипотетични, че просто не си заслужава да ги обсъждаме на този етап.

Очаква се снимките на „God Particle” да започнат след броени дни (на 10 юни), така че скоро ще имаме още новини по темата – може би синопсис, първи официални кадри, тийзъри и трейлъри, знаете процедурата. Премиерата е 24 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments