Фенове сме на Мишел Уилямс, но даже и да не бяхме, проект, в който участват тя, Дъгрей Скот, Еди Редмейн, Кенет Брана, Джуди Денч, Джулия Ормънд, Дерек Джакоби, Доминик Купър и Ема Уотсън заслужава внимание. Освен това Уилямс е в ролята на Мерилин Монро и според експертите се справя толкова добре, че след премиерата на „My Week with Marilyn” (4 ноември) бързо-бързо ще завалят награди.

Първата крайно стилизирана снимка на Мерилин определено ни прави добро впечатление. Освен Уилямс на нея виждаме и Еди Редмейн, който всъщност играе главната мъжка роля, и Дъгрей Скот като не по-малко известния (сред по-начетените) съпруг на Мерилин, Артър Милър.

Мишел Уилямс като Мерилин Монро

„My Week with Marilyn” е създаден по дневника на Колин Кларк, асистент работил заедно със звездата на снимачната площадка на „The Prince and the Showgirl”, който разкрива подробности не само от собствените му отношения с Мерилин, но и доста бурните й взаимоотношения с колегата й Лорънс Оливие (той е и режисьор на филма). Редмейн, който постепенно заформя сериозна филмография, е в ролята на Кларк, Кенет Брана е Оливие, Джуди Денч е Сибил Торндайк, Джулия Ормънд е Вивиан Лий, а сред останалите актьори са Дерек Джакоби, Доминик Купър и Ема Уотсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *