Докато нетърпеливо очакват завръщането му към режисурата с „Hacksaw Ridge”, феновете на Мел Гибсън ще имат възможност да видят своя любимец пред камерата в най-новия му актьорски проект „Blood Father”, в който той влиза в ролята на Джон Линк – бивш затворник, който трябва да защитава отчуждената си и своенравна 16-годишна дъщеря от изключително опасни наркодилъри, които се опитват да я убият.

Филмът е дело на френския режисьор Жан-Франсоа Рише („Assault on Precinct 13”, „Mesrine”) и сценариста Питър Крейг („Градът”) и обещава да бъде класическо „B-movie” екшън трилърче с доста насилие от типа, в който през последните години се снимаше Лиъм Нийсън. Или поне с такова впечатление оставаме от краткото описание на сюжета и от първия трейлър, който дебютира вчера и можете да видите тук:

Да, изглежда абсолютно класически (не непременно в добрия смисъл на думата). Общо взето, най-големият плюс на „Blood Father”, поне в нашите очи, е участието на Мел Гибсън, както беше и при развлекателния, но неотличаващ се с абсолютно нищо специално или интересно „Как прекарах лятната ваканция”. Смятаме обаче, че крайният резултат ще е по-добър от последните два филма на Гибсън – „Мачете убива” и „Непобедимите 3”.

bloodfather_1-poster

Режисьор на Blood Father” е Жан-Франсоа Рише („Assault on Precinct 13”, „Mesrine”), а в ролите ще видим Мел Гибсън, Ерин Мориарти, Уилям Х. Мейси, Диего Луна, Томас Ман, Елизабет Рьом, Майкъл Паркс и други.

Премиерата е 25 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Гибсън изглежда жестоко в тоя образ. Само дано този филм не е началото на нещо, което да превърне Мел в новия кършещ кости Лиъм Нийсън.

    1. Лиъм Нийсън не просто се реабилитира (образно казано – не, че е правил слаби филми, просто беше близко до неразпознаваем за масата хора) с тия негови образи и тн. – той създаде усещането за някакъв, какъвто никога не е бил реално. Това е малко като хората, дето обясняват, че Деп е любимият им актьор, без да знаят повече от 2 филма от времето, в което наистина беше добър. Гибсън е съвсем различна мая и като присъствие, и като актьор. Пък дори и да стане така – майната му бе, всеки него филм си гледам с такъв кеф, че нямам думи 😀

  2. Да бе, ще му се да се превърне в новия Лиъм Нийсън – това ще означава да бъде реабилитиран в Холивуд. 🙂
    Иначе филмът не ми вдъхва доверие. Надеждите ми са за „Hacksaw Ridge”

  3. Начи Гибсън ако ще да снима квото и лайно му е кеф, ако ще да го заснемат как чука трупове на крави и да пребие публично инвалид – ще си му се кефя форевър енд евър 😀

  4. Добре дошъл отново в Justice Department съдия Гибсън. Удоволствие е да се работи с Вас.

  5. Мел си е пичага даже в най-голямата тояга.
    Не трябва на никъф’ Нийсън да прилича
    По свой си начин той бандюгите ги спича…
    Глей го само как ни гледа от плаката.
    Ей на т’ва се вика мадафака….