The search for our beginning could lead to our end”.

Не знаем дали търсенето на произхода ни може да ни довърши, но чакането на Prometheusсъс сигурност ще го направи.

Но нека този път за разнообразие да не мрънкаме и да не се оплакваме, защото все пак имаме повод за радост – официалният постер на най-чакания от нас филм за следващата година е вече факт.

Не бихме казали, че сме влюбени, но определено ни радва. Харесва ни минимализмът (нещо очаквано за тийзър, но все пак) и тънкият сай-фай/хорър привкус. Таглайнът също не е лош. Доста хора откриват някаква прилика между този плакат и оригиналния на „Пришълецът”, но поне на този етап, на нас тя ни убягва. Пък и честно казано, не ни интересува – очакването на този филм отдавна вече е отвъд „Пришълецът”.

Усещаме, че трейлърът е близо, затова още веднъж ще ви помолим да поскандирате с нас. Трей-лър! Трей-лър! Трей-лър! Трей-лър! Трей-лър!

Режисьор на „Prometheus” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 Comments

  1. Слоганът е велик! Мащабен, зловещ, грачещ някак си. Все повече си мисля, че това няма да е толкова история за нещастници борещи се да оцелят срещу орди ксеноморфи, колкото за собственото ни Сътворение. Самото лице някак си го асоциирам с Монолита на Кларк, а цялото внушение за междугалактически властелини, чийто експеримент сме и ние и Пришълците.

    Това няма да ми попречи поне до пролетта да бойкоторам всички новини за „Прометей“. Просто много се гаврят с търпението на феновете. Толкова да не могат да изкарат 30 сек. клип, поне 1 чене? Аре…

  2. Това за монолита е интересно, харесва ми! 🙂 🙂
    А трейлъра и аз съм недоволен, че го бавят (duh!), но нямам сили за бойкот! 🙂

  3. Яко – плакатът ме кефи!!
    Явно ще става дума за iron man VS alien 😉

  4. Ами, не знам бре, Дриновъ – като отворя статията и цялата рамка на снимката ми стои със злополучния знак „Х“ в горния ляв край. Като кликна на самата снимка се отваря прозорец, в който се опитва да се зареди изображение, но отново не успява.
    Нищо де, може някъде по трасето да е грешката. Досега сто пъти да бях видял плаката другаде, ама ще е престъпление да го направя – като те знам как те тресе, искам при теб. 🙂

  5. Абе и при мен е така!
    На експлорера не се зарежда…..
    Добре, че използвам няколко интернет браузъра и на Операта няма никакъв проблем. Все пак погледнете да не е нещо по трасето.
    Иначе за плаката.
    Плаката е много як 🙂 Страхотен е. И на мен ми харесва аналогията с монолита на Кларк…. Има нещо вярно…………….

  6. Абе, кой ползва експлорър, бе? 🙂 🙂 🙂
    Не разбирам аз от тези неща, ще кажа на колегата да погледне за какво става въпрос.

  7. Чакаме! 🙁
    А експлорърът забива много по-ефектно от разни там мозилли-фузили, ще имаш да вземаш!

  8. Какво значи по ранна версия. аз съм с 8.0….
    Не че, ама се учудвам.
    Опера- най добрата батерия.

  9. The Official Prometheus Trailer will launch on iTunes Movie Trailers on THURSDAY. Let the countdown begin…

    Инфо от фейсбук…. хайде, че вече нямам търпение