Mилен Фармер
Mилен Фармер

Работата по „Incident In A Ghost Land“ – новия хорър на Паскал Ложие – напредва. Beче писахме за проекта, който ще разкаже историята на самотна майка, която заедно с двете си дъщери преживява сериозна психологическа травма. Говори се, че сценарият е изключително мрачен и е силно повлиян от творчеството на Стивън Кинг, което може само да ни радва.

Отскоро пък стана ясно, че и първите актьорски имена са вече избрани. Френско-канадската музикална суперзвезда Милен Фармер ще влезе в ролята на майката, а сестрите ще бъдат изиграни съответно от Кристъл Рийд и Анастасия Филипс. Припомняме, че продуценти ще бъдат Клемон Мизере и Жан-Шaрл Леви.

Ще се опитаме да следим изкъсо „Incident In A Ghost Land“ – най-малкото, защото сме големи почитатели на „Martyrs“, който Ложие направи през 2008 г. Снимките на новия му филм ще стартират през август в Ню Йорк и Торонто под шапката на Radar Films, а премиерата вероятно ще се състои по някое време през следващата година, така че първи трейлър можем да очакваме (оптимистично) през късната есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *