Френският режисьор Паскал Ложие е познат на хорър феновете с филми като страхотния „Martyrs“ и не толкова страхотния „The Tall Man“, а през последните години с името му бяха свързани няколко интересни проекта, които така и не се реализираха (примерно римейка на „Hellraiser“). Сега обаче усилено се говори, че Ложие има сигурна нова продукция, над която съвсем скоро би трябва да започне работа. Става дума за мистериозния и зловещ „Incident In A Ghost Land“, на който е и сценарист.

Фабулата на „Incident In A Ghost Land“ ни описва историята на самотна майка, която заедно с двете си дъщери се нанася в къща, оставена й в наследство от леля й. Още през първата им нощ там тя се сблъсква с убийци-натрапници, борейки се със всички сили, за да спаси децата си. Години по-късно, когато момичетата са вече зрели жени, травмата от инцидента продължава да е част от живота им. Едната е успяла да се справи с нея и да я канализира чрез въображението си в писането на романи на ужаса, живеейки щастливо със семейството си в Ел Ей, но другата постепенно започва да губи разсъдъка си. В крайна сметка, цели 16 години след нападението, двете пак се озовават в злощастния дом… и тогава нещата започват да стават съвсем странни.

Incident In A Ghost Land“ ще бъде продуциран от Клемон Мизере и Жан-Шaрл Леви, a cнимките се очаква да започнат през лятото.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *