Captain America: Civil War

Вчера видяхме поредица character постери от „Първият отмъстител: Войната на героите”, които бяха посветени на  „Team Cap” – включващ Капитан Америка и поддръжниците му, а днес (точно както очаквахме) получаваме плакати на „Team Tony”, които, логично, включват Железния човек и героите, които ще се бият на негова страна в конфликта (ако не знаете какъв е той, може да откриете подробности в синопсиса най-долу). Това са Черната вдовица, Бойната машина, Черната пантера и Вижън.

Както и вчера, заедно с плакатите предлагаме и няколко промо-визии. Вижте ги и се ослушвайте за нов пълен трейлър, който вероятно ще дебютира много скоро.

плакат

Ето и промо-визиите.

Стив Роджърс предвожда новосформираните Отмъстители в тяхната неспирна борба в защита на човечеството. Но след поредния инцидент, в който има сериозни косвени разрушения и жертви, политическото напрежение се покачва и правителството въвежда специална система, с която да държи героите под отговорност. Новото „status quo” разцепва Отмъстителите на два лагера – единият е воден от Стив Роджърс и неговото желание героите да бъдат оставени свободно да защитават хората без намесата на правителството, а другият от Тони Старк, който изненадващо решава да подкрепи правителството в тяхното искане за налагане на контрол.

Режисьори на „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”) са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата е 6 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Винаги съм се кефел на Марвелските кастове, ама и до ден днешен се чудя на Дон Чийдъл, като War Machine. Тая маймуноподобна мутра не ме кефи, иначе е голям актьор, ама…….
    Терънс Хауърд ми харесваше повече. Така и не разбрах, защо марвел го изклатиха, и него, и Едуарт Нортън.
    Но Марк Ръфаловия Хълк Smash от всякъде

  2. И аз бях чел за проблеми м/у двамата, ама не в детайли.
    Но се съмнявам Дон Чийдъл да се е навил на 1/8-ма от хонорара, каквато е била офертата към Хауърд.
    Холивуд е тегаво място, за секунди си сдъвкан и изплют