Преди няколко дни видяхме тийзър трейлър на изключително любопитния и доста очакван от нас филм „Phil Spector”, продуциран от НВО и режисиран от Дейвид Мамет, който тийзър обаче не предлагаше никакви действителни кадри.

Единственият елемент от самия филм бяха няколко реплики на главните действащи лица Ал Пачино и Хелън Мирен, влизащи в ролите на легендарния музикален продуцент Фил Спектър и Линда Кени Баден (адвоката по защитата му в делото за убийството на Лана Кларксън ), които звучаха на фона на “Unchained Melody” на „The Righteous Brothers” и разбиващи се плочи.

Сега, благодарение на пълния трейлър на филма, можем да поставим тези гласовете във визуален контекст. Или, ако ни позволите, да им сложим по една перука!

http://www.youtube.com/watch?v=hJK4i_K_38E

First time you got felt up, guess what, you were listening to one of my songs.

Мислехме си, че филмът ще е (пространствено ограничена) съдебна драма, но сега виждаме, че не е съвсем така и не сме сигурни какъв точно ще бъде форматът – дали няма да е прекалено разхвърлян, както тематично, така и стилистично. Какъвто и да е случаят обаче, имаме доверие на Мамет и определено ще му дадем шанс.

Като допълнение хвърлете един поглед и на част от нелепите перуки, които ще носи Пачино!

Phil Spector - Пачино

Phil Spector - Пачино

Phil Spector - Пачино

Режисьор на „Phil Spector”е Дейвид Мамет, а в ролите ще видим Ал Пачино, Хелън Мирен, Джефри Тамбор, Джейн Лайън, Джеймс Толкан, Мат Малой и др.
Премиерата е 24 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments