Откакто съвестно отбелязахме, че премиерната дата на „Pirates Оf Тhe Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ е променена, не сме писали нищо ново около проекта. Преди дни беше обявено обаче, че снимките на филма (отново с Джони Деп, Орландо Блум и Джефри Ръш), които официално са приключили, ще бъдат възобновени зa няколко допълнителни работни дни, в рамките на които известният британски рокаджия Пол Маккартни ще заснеме малка роля (по примера на Кийт Ричардс, който също е част от франчайза). Говори се, че тя вероятно ще се завърти около мащабна сцена в бъдещия блокбастър, но засега абсолютно никакви подробности около дебютния за поредицата персонаж не се съобщават.

Сигурно знаете, но за всеки случай ще споменем, че Деп и Маккартни вече имат няколко колаборации в актива си – актьорът е участвал в цели три видеоклипа на ливърпулската легенда („My Valentine“, „Queenie Eye“ и „Early Days“), което ни подсказва, че между двамата явно има творческо разбирателство. Не бихме се изненадали, ако се окаже, че този пореден техен ангажимент е резултат именно от досегашните им съвместни проекти, а не идва като идея от някой алчен продуцент.

Pirates Оf Тhe Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ е дело на на Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, а кинопоказът му е предвиден да стартира на 26-ти май следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Четворката определено беше доста слаба, но и аз не смятам, че е чак трагична. Дано тази се получи, тъй като съм фен на поредицата. Барбоса FTW! 🙂

  2. И аз я харесах 🙁 (за около 7/10 но пън интендед). Значително повече от 90% от блокбъстърите след нея. И Макшейн и Пенелопи се връзваха/справяха добре, даже фешънчетата не дразнеха много. И историята беше интересна (не римейк, рекап, рибоот, рефреш, рекеш, рефък и т.н.). Просто не беше по-добра от предните и не толкова грандиозна (ако това всъщност има значение, де).

  3. „кинопоказът му е предвиден да стартира на 26-ти май следващата година“ този начин на изразяване ме кефи максимално. А ние дали ще направим едно киноходене до касите? Едва ли за тази бъдеща бозица… Първите на Вербински си имаха живец…