Cowboy Ninja Viking

„Zombieland” беше отличен и много забавен филм (а имаше и едни от най-надървящите начални надписи от последните няколко години), но новият проект на сценаристите Рет Рийз и Пол Уърник звучи още по-добре – екранизация по комикса „Cowboy Ninja Viking”.

Издаденият миналата година комикс разказва за психотерапевт, който събира пациенти с раздвоение или по-скоро разтроение на личността и ги превръща в шпиони с кодовото название „Тризнаци”. А когато те се превръщат в наемни убийци извън контрол? Тогава най-опасният от тях, комбинация от американски каубой, нинджа и викинг, трябва да разреши проблема.

О, да! Определено има шанс да се получи нещо уникално, нищо че според Deadline филмът ще е на „Disney” – звучи малко странно, нали? Някак си не виждаме как чичко Уолт би се съгласил с нашата теория, че „Cowboy Ninja Viking” има потенциал да стане най-яката комикс адаптация, evah! Да не говорим, че има не по-малък шанс (да не кажем 90 на 100) да е поредният „Джона Хекс”, който си беше сериозно разочарование.

Комиксът обаче изглежда супер!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *