Четирите конника на апокалипсиса – мутантите Архангел, Сайлок, Буря и Магнито
Четирите конника на апокалипсиса – мутантите Архангел, Сайлок, Буря и Магнито

Днес вече писахме за четирима конници, но тези тук са малко по-различни, а и в действителност разполагат със сили, вместо да разчитат на евтини трикове. Става дума за Четирите конника на апокалипсиса – мутантите Архангел, Сайлок, Буря и Магнито, които придружават древния и изключително могъщ мутант Апокалипсис в похода му да завладее света.

Точно така, говорим си за „Х-Мен: Апокалипсис” на Брайън Сингър. По-рано днес Fox представиха нов трейлър, на който се надявахме да успее свали задръжките, които имаме по отношение на рекламата и самия филм, и най-накрая да успеем да се изкефим подобаващо. Е, не ни се получиха нещата, но това не пречи вие да го направите. Вижте.

Определено първият трейлър ни хареса повече, а не е да кажеш, че той беше особено вдъхновяващ. Малко ни е яд, защото по принцип сме фенове на Х-мен (и всякакви мутанти със супер сили) и искахме Апокалипсис да ни изкефи максимално. Затова и до последно таяхме надежда, че с развитието на рекламната кампания ще видим нещо, което да ни хайпне. Уви, това не се случва и май е време да свалим нивото на очакванията си. Така поне когато гледаме филма и той се окаже брадва, разочарованието няма да е толкова голямо.

А сега вижте и два плаката, които са изцяло в традицията на франчайза – тоест грозни, както и специалните тематични корици на списание Empire.

xmen_apocalypse_ver5_xlg

xmen_apocalypse_ver4_xlg

Действието на „Х-Мен: Апокалипсис” започва десет години след края на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, когато Апокалипсис (смятан за първия мутант) напуска египетската си гробница, където е прекарал няколко хиляди години, твърдо решен да господства над новия свят. По пътя към целта си, той вербува опитващия се да води нормален живот в Полша Магнито, който се превръща в един от четиримата „Конници на апокалипсиса” – останалите са Сайлок, Буря и Ангела. Междувременно отчуждената Мистик и Професор Х (който обучава младите мутанти да контролират силите си) се обединяват, за да предотвратят заплахата от тотално унищожение.

Режисьор на „Х-Мен: Апокалипсис” („X-Men: Apocalypse”) е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Лукас Тил, Tай Шеридан, Бен Харди, Оливия Мън, Александра Шип, Лукас Тил, Лана Кондор и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *