now-you-see-me-img01-20160317

Първият тийзър трейлър на „Now You See Me 2” имаше една цел – да ни съобщи, че Четиримата конници са се завърнали (макар и в леко променен състав, защото Лизи Каплан замени Ейми Адамс в главната женска роля) и им предстои ново предизвикателство, в което да използват изключителните си „магически” умения. Сега Entertainment One и Lionsgate представят нов пълен трейлър на филма (всъщност са два – един международен и един щатски, но разликата между тях е единствено премиерната дата), който ни разкрива малко повече подробности за историята.

Никога не сме крили, че не сме кой знае какви фенове на „Зрителна измама” и поради тази причина, това продължение слабо ни интересува. Знаем обаче, че първият филм има своите почитатели (световните приходи от 357,1 млн. го доказват) и ако вие сте сред тях, предполагаме, че няма да останете разочаровани, тъй като трейлърът загатва, че „Now You See Me 2” ще бъде още от същото.

Ако вземат обаче да се постараят повече с героите и мотивацията на злодеите (като че ли това ще са Морган Фрийман и Даниел Радклиф) и не ни изпляскат някой малоумен туист накрая, както беше при „Зрителна измама”, току-виж и на нас ни допадне.

Вижте и една порция стандартни character постери, плюс четири идейни визии в стила на стари постери за представления на илюзионисти.

now_you_see_me_two_ver13_xlg now_you_see_me_two_ver12_xlg now_you_see_me_two_ver11_xlg now_you_see_me_two_ver10_xlg

Една година след като надхитриха ФБР и спечелиха обожанието на публиката със своите впечатляващи спектакли, Четиримата конници се завръщат в опит да изобличат неетичните практики на известен технически магнат. Човекът зад техния изчезващ акт е Уолтър Мабри (Радклиф) – технически вундеркинд, който заплашва Конниците, принуждавайки ги да изпълнят най-трудния си обир до момента. Единствената им надежда е безпрецедентен номер, с който да изчистят имената си и да разкрият мозъка зад операцията.

Режисьор на „Зрителна измама 2” („Now You See Me 2”) е Джон М. Чу („G.I. Joe: Ответен удар”), а в ролите са Джеси Айзенбърг, Уди Харелсън, Дейв Франко, Марк Ръфало, Майкъл Кейн, Лизи Каплан, Даниел Радклиф, Морган Фрийман, Санаа Лектън, Джей Чо и други.

Премиерата е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *