Ема Стоун и Джона Хил
Втората обща изява на Ема Стоун и Джона Хил след комедията „Суперяки” (2007 г.)

Ема Стоун и Джона Хил са на една крачка от това да участват в нов сериал на Кари Фукунага (режисьор на всички епизоди от първи сезон на „Истински детектив”). Новият проект на Фукунага се нарича „Maniac” и представлява черна комедия, базирана на едноименния норвежки сериал от 2014 г., който разказва за мъж с прекрасен живот: всеки негов ден е перфектен и той знае как да се справи с всеки проблем с лекота. Уловката е, че този живот е илюзорен, а той самият е пациент в лудница.

Очаква се Стоун и Хил да влязат в ролите на пациенти в лудницата. Това ще е втората им обща изява след комедията „Суперяки” (2007 г.), която е сред най-любимите ни съвременни комедии. Джона Хил е номиниран за две награди „Оскар” за ролите си в „Кешбол” и „Вълкът от Уолстрийт”. Ема Стоун пък бе номинирана за „Оскар” в шедьовъра „Бърдмен” на Алехандро Иняриту.

Maniac” ще бъде продуциран от Paramount TV и Anonymous Content. Той може да представлява интерес и за Netflix, за които Кари Фукунага написа и режисира филма „Beasts of No Nation”.

Maniac” звучи като перфектния проект за Фукунага, Стоун и Хил: Фукунага бе в основата на сюрреалистичния и екзистенциален ужас в първи сезон на „Истински детектив” (тези елементи отсъстваха изцяло във втори сезон, в който Фукунага нямаше участие); Ема Стоун и Джона Хил пък биха се справили чудесно както с комедията, така и с по-мрачните и драматични аспекти от сценария. Наистина нямаме търпение да разберем повече и дано не се разпаднат нещата, както се случи с новата екранизация на „То”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *