„Julieta” на Педро Алмодовар

След страхотната глупотевина „Свалки в облацитеПедро Алмодовар трябва много да се постарае, за да възвърне доверието ни. Изненадващо беше как след изключителния „Кожата, в която живея” получихме толкова слабо изпълнение, но го отдаваме на нуждата му да изпусне парата и гледаме с надежда към новия му проект „Julieta”, който доскоро познавахме като „Silencio” (доколкото разбираме, заглавието е било променено заради приликите със „Silence” на Скорсезе).

Julieta” проследява живота на Хулиета в продължение на 30 години. От 1985-а до 2015-а, когато я откриваме на ръба на лудостта. Повече за историята може да разберете в първия официален трейлър, към който прибавяме и един (леко позакъснял) тийзър.

Засега ще се въздържим от коментар. Най-важното е, че виждаме всички елементи,с  които асоциираме Алмодовар и сме обнадеждени, че ще получим нещо наистина качествено. Ето и два официални плаката:

плакат

плакат

Режисьор на „Julieta” е Педро Алмодовар, а в ролите влизат Ема Суарес, Адриана Угарте, Инма Куеста, Роси де Палма, Натали Позо, Пилар Кастро, Дарио Грандинети, Даниел Грао, Хоакин Нотарио и Бианка Парес.

Премиерата е на 8-и април в Испания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *