Том Хидълстън

Том Хидълстън е „отличен екземпляр”! Ако досега не сте го знаели, ще го научите от най-новия пълен трейлър на „High-Rise” на Бен Уийти, в който британският актьор има гола сцена – същата, от която в предишната ни новина видяхме една „приветстваща” гореща снимка. Съдейки по реакциите, разсъблеченият Хидълстън е всичко, което е необходимо на хората, за да се отправят към киносалоните, но от Studiocanal все пак са се постарали да покажат, че филмът ще има какво да предложи и на тези, за които естетиката на красивото тяло (било то мъжко или женско) не е от първостепенна важност, когато става дума за кино.

Новият трейлър разкрива най-много подробности за историята от всички реклами, които видяхме до момента, и залага на положителни отзиви от критиката – явно за да пребори ширещото се мнение, че филмът не беше оценен достатъчно високо по време на фестивалния си показ.

Ще се повторим, но ние очакваме „High Rise” с нетърпение – в него има прекалено много привлекателни и притегателни неща (като творческия екип и любопитната история), за да си позволим да се повлияем от ранни смесени отзиви. Пък и както видяхме, има и хора, които доста са го харесали. Вярваме, че ние ще бъдем едни от тях. Дано само имаме шанс да видим филма на голям екран.

Вижте и един нов постер.

постер

Лондон, 1975. Луксозен жилищен небостъргач се извисява над Темза. Господстващ над околния пейзаж, той е наречен просто „High Rise”, а самият му адрес представлява знак за изключителност. Най-новият му обитател е Робърт Лейнг, амбициозен млад доктор, съблазнен от стила на живот и високите технологии, които предлага небостъргачът.

Лейнг се среща с Уайлдър, чаровен провокатор, който му показва и мръсните подземия на „High Rise”. „Пукнатините” в привидно безгрешната общност се разрастват с впечатляваща скорост и Лейнг е шокиран от покварата, която се разкрива пред него.

Животът започва да се превръща в лудост, изригва насилие и докторът се оказва между мародерстващи орди от жадни за кръв съседи, които превземат сградата, етаж след етаж.

Режисьор на „High Rise” е Бен Уийтли („Kill List”, „Sightseers”, „A Field in England”), сценарият е на Ейми Джъмп, а в основата му е романът на Джеймс Г. Балард, който е автор на „Империя на слънцето” и „Катастрофа”, по които са направени едноименните филми на Стивън Спилбърг и Дейвид Кроненбърг. Оператор е Лори Рос, а музиката е дело на Клинт Мансел. В ролите са Toм Хидълстън, Джеръми Айрънс, Сиена Милър, Елизабет Мос, Стейси Мартин, Джеймс Пюърфой, Люк Евънс, Сиена Гилори и други.

Премиера е 28 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Благой, думите ти са музика за ушите ми! 😀

    А Сиена Милър ми е в топ-а. Странно защо досега не сме я коментирали. 😀

  2. гледах го. за съжаление не ми хареса толкова,колкото се надявах. има изключителни сцени, които обаче стоят като стилистично упражнение. към средата интересът ти се разконцентрира и спира да ти пука за героите. колкото и да е странно, люк евънс прави яка роля (това специално за дринов, който не го харесва и го мисли за дърво 🙂 ) .

    оувърол 7/10