Утреландия

You Wanted to See Tomorrowland? Here it Comes!

Всъщност ще трябва да почакаме още месец за премиерата на очакваното с голям интерес и нетърпение фантастично приключение „Утреландия” на Брад Бърд и Деймън Линделоф, но тази реплика на Джордж Клуни ни се стори подходяща за представянето на най-новия трейлър на филма, който предлага един по-различен – екшън ориентиран – поглед към филма и заедно с това, допълнително разширява представата ни за историята. Вижте!

Честно казано, не разбираме хората, които се изказват негативно по адрес на „Утреландия”. Според нас всичко изглежда страхотно и получаваме усещане за онази „магия”, която притежаваха приключенските филми от нашето детство. С Брад Бърд начело нямаме съмнения (почти – само съвсем леки заради Линделоф), че крайният резултат ще бъде отличен.

В допълнение ви предлагаме да видите три телевизионни спота, два погледа зад кулисите, единият от които акцентира върху връзката на филма с Уолт Дисни, както и една порция постери.

ТВ спотове

Зад кулисите

Ето и плакатите:

плакат

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за един по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” („Утреландия”) е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е, братче, чак сега ли му обръщаш внимание на това филмче? 🙂