Том Хидълстън

Надяваме се, че тук ще ни позволите едно „лирично отклонение” и един малко по-свойски подход към представянето на най-новия рекламен ъпдейт на очаквания с голямо нетърпение (въпреки смесените отзиви) „High Rise” на Бен Уийтли.

Както вероятно знаете, филмът е с участието на Том Хидълстън и Джереми Айрънс, а не е тайна, че нашата Светли е огромна почитателка и на двамата (конкретно при Хидълстън сме сигурни, че дори и в световен мащаб, тя няма много голяма конкуренция по отношение на фанатична фенска отдаденост) и не е изненада, че именно тя е основният човек, който следи развитието на проекта.

При нормални обстоятелства пак тя трябваше да представи и настоящата новина, посветена на няколко нови снимки от филма и един доста интересен и оригинален постер, но решихме да я отменим, тъй като според нас един от кадрите, на който Хидълстън се е изтипосал както майка го е родила, щеше да дойде в повече на крехкото ѝ фенско съзнание и да я загубим за известно време. Направо я виждаме как се самоунищожава в радостен емоционален изблик.

Разбира се, това очевидно е шега (ама дали?!) и истинската причина е, че Светли е потънала в друг, доста сериозен ангажимент – предстоящия 20-ти юбилеен София Филм Фест. Чакаме я да се завърне скоро, а докато това стане не обещаваме, че няма да продължаваме да се шегуваме на неин гръб.

Ето най-накрая и самите снимки и постер, който както вече споменахме, ни се струва доста добър и идеен.

Том Хидълстън

Джеръми Айрънс

Люк Евънс

High Rise

High Rise

плакат

Трейлъри, синопсис и допълнителни подробности за филма, може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „High Rise” е Бен Уийтли („Kill List”, „Sightseers”, „A Field in England”), сценарият е на Ейми Джъмп, а в основата му е романът на Джеймс Г. Балард, който е автор на „Империя на слънцето” и „Катастрофа”, по които са направени едноименните филми на Стивън Спилбърг и Дейвид Кроненбърг. Оператор е Лори Рос, а музиката е дело на Клинт Мансел. В ролите са Toм Хидълстън, Джеръми Айрънс, Сиена Милър, Елизабет Мос, Стейси Мартин, Джеймс Пюърфой, Люк Евънс, Сиена Гилори и други.

Премиера е 28 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments