Игра на тронове

„Valar morghulis” е идея, която стана ясна на феновете на „Игра на тронове” доста преди да разберат какво точно означават думите, и ще е с тях до самия край на сериала (сигурни сме!), така че едва ли е необходимо HBO да го натякват (и експлоатират) при всеки удобен случай. Те обаче правят точно това.

В последния тийзър трейлър сред лицата на умрели герои, окичили колоните в „Залата на лицата” в Къщата на Бялото и Черното, забелязахме и доста живи, което си беше не особено фино натъртване върху факта, че никой не е застрахован и всеки може да си отиде във всеки един момент.

Сега HBO доразвиват тази идея, като разпространиха куп character постери, изобразяващи същите тези безжизнени лица, които забелязахме в трейлъра. Един вид, да тикнат в очите ви вашия любимец с мъртвешко изражение, ако случайно сте пропуснали да го забележите в тъмницата.

плакат

плакат

Подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. ?

  1) Чие е лицето по средата на първия ред от единичните постери?
  2) Защо Серсей (Серсий, Церций, Церцей или както я нарекоха по немската оня ден – Зеазай) се смее (когато всичко сочи че нищо хубаво не я чака)?

 2. добре де, не се смее, усмихва се на „колко сте прецакани всичките“ дори в смъртта си, тая верно ще подпали що има около нея

 3. Скъпи Джордж Мартин, моля те напиши новелизации по сериала и да се свършва вече. Мерси!

 4. Хахахахаха, Зеазай! ХАХАХАХАХА 😀 Ти да си я видял (Зеазай) с някаква друга физическа експресия? Просто няма. Тоя смърк си е запазена марка (на актрисата ин дженеръл).

 5. cazaril 02/25/2016 at 17:50
  ?
  1) Чие е лицето по средата на първия ред от единичните постери?
  – Нимерия Пясък = Nymeria Sand

  2. за корица – отрязък с (главата на) Нед, няма си личен некролог (Оберин е като нов!)

  3. последните 2 плаката от III колона се повтарят

  4. Мартин вероятно премисля/нахвърля и за VII(-та финална?) книга:
  http://cs543106.vk.me/v543106529/14d65/m9zK7JgUPzI.jpg

  5. Az 01/24/2016 at 14:12
  Премиера – 24.04.2016, а не 2015… 🙂
  – ама вЕрно стига сте копирали-поставяли за(б)луди