Игра на тронове

The long night is coming, and the dead come with it.

Вчера дебютира дългоочакваният високопрофилен проект на Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър „Vinyl” и HBO се възползваха от големия интерес към него, за да представят най-новия тийзър трейлър на предстоящия шести сезон на „Игра на тронове”.

Тийзърът следва масивния снимков поглед отпреди няколко дни, но за съжаление, за разлика от снимките, не представя никакви реални кадри от новите епизоди. Той ни отвежда в мистериозната „Зала на лицата” в Къщата на Бялото и Черното (където миналия сезон се подвизаваше малката Аря) и за пореден път използва героите, които загубихме до момента (включително Джон Сноу), за да ни подготви за следващата порция смърт, която предстои.

Тирион съвсем не е единственият ни познат (и основен) герой от колоната с все още живи персонажи, които могат да бъдат бастисани в най-скоро време, но определено се явява акцент – все пак камерата се фокусира върху него. Сигурни сме, че дори и той не е застрахован, но в случая си мислим, че от HBO само тролят феновете.

В добавка вижте една снимка на Денерис, която беше част от последния ъпдейт, но сме пропуснали да я отбележим.

Игра на тронове

Подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ти беше убеден и за Сноу, но просто няма как, човече. С Тирион ще избутат до финала.

  2. Значи Тирион гушва букета. Макар че и на мен не ми се вярва много.

    Ах защо книгата не излезе преди новия сезон. Мартин заслужава много бой! 🙂

  3. Хм, не си спомням подробности от последният сезон, но това под Тирион не е ли Аря?