Falling Skies

Все още не сме преполовили гигантската инвазионна вълна от филми с извънземни нашествия, така че съществува вероятност все още да не ви е напълно писнало от тях. Проблемът обаче е, че до юни 2011, когато по телевизионните екрани ще тръгне продуцираният от самия Стивън Спилбърг сериал „Falling Skies”, това със сигурност ще се е случило.

Казваме това, за да си вържем гащите и да си измием ръцете предварително, ако тогава се отметнем от мнението си, че при все няколко жанрови клишета, този трейлър не ни изглежда чаааак толкова зеле.

http://www.youtube.com/watch?v=39eegoYnH9s

На моменти изглежда малко дървенко, но ако щете вярвайте, точно на това се надяваме. Въобще не искаме да гледаме някакви супер-дупер съвременни неща, а нещо по-ретро ориентирано, което да върне усещането от любимите ни тематични сериали от детството като „Нашественици” и „Война на световете”. Само се молим обаче, да не отнесем някой нов „V”.

Също така, като огромни почитатели на „Спешно отделение”, си падаме по Ноа Уайли и си мислим, че той има какво да предложи на такъв род сериал. Същото, в голяма степен се отнася и за страхотния Уил Патън и в по-малка за Муун Блъдгуд, които ще бъдат едни от основните действащи лица.

Ами, това, което ни остава, е да чакаме юни месец. Дотогава „В името на безсмъртието”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това малко като Талибани срещу Американци, само дето Талибаните в случая са мравки с пръчки.

  2. Чакайте първо да видим! Може пък да не е зле. Все пак е на Спилбърг, да му даден "benefit of the doubt".

    Пъй и става дума за определен жанр. Да не повтаряме грешките на разни хора спрямо "The Walking Dead"! 🙂