Midnight Special

От края на октомври миналата година, когато дебютира първият трейлър на изключително обещаващия „Midnight Special“ на Джеф Никълс („Take Shelter”), не сме виждали абсолютно нищо от филма. Беше крайно време от Warner да се посъбудят и да раздвижат малко рекламната кампания, тъй като премиерата е след има-няма един месец.

Това, което ни предлагат от студиото, са няколко снимки, на които виждаме основните действащи лица, сред които Майкъл Шанън, Адам Драйвър, Кирстен Дънст, Джоел Еджъртън, както и първия, доста мистериозен и интригуващ клип, загатващ за невероятните способности на главния герой на филма, изпълняван от малкия Джейдън Либерхър.

Midnight Special“ е вдъхновен от класики като „Близки срещи от третия вид“, „Извънземното“ и „Starman“ и разказва за Алтън (Либерхър) – момче със свръхестествени способности, които стават публично достояние. Вследствие той и неговият баща полицай  (Шанън) трябва да бягат от религиозни екстремисти и правителствени агенти.

Доста любопитно. Бихме казали, че ни се иска да научим повече за историята и естеството на случващото се, но в случая предпочитаме да подходим към филма с колкото е възможно по-малко информация. Не че смятаме, че ще си го развалим – убедени сме, че ще е много повече от чиста сюжетна мистерия, точно като предишния страхотен филм на Никълс „Take Shelter”. Нямаме търпение, дано успеем да го видим на голям екран.

Ето и снимките.

Midnight Special

Midnight Special

Midnight Special

Midnight Special

Midnight Special

Midnight Special

Midnight Special

Режисьор и сценарист на „Midnight Special“ е Джеф Никълс, а в ролите са Майкъл Шанън, Джейдън Либерхър, Кирстен Дънст, Джоел Еджъртън, Сам Шепърд, Пол Спаркс и Адам Драйвър.

Премиерата е 18 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *