Специален ли ще е "Midnight Special"?

Преди няколко дни видяхме първата снимка и плакат от предстоящия фантастичен трилър „Midnight Special“ на Джеф Никълс (който след страхотния „Take Shelter” ни е голям любимец и следим кариерата му с огромен интерес), а вече е ред и на първия трейлър.

Филмът разказва за Алтън (Джейдън Либерхър) – момче със свръхестествени способности, които стават публично достояние, и вследствие той и баща му (Майкъл Шанън) трябва да бягат от религиозни екстремисти и правителствени агенти.

http://www.youtube.com/watch?v=cqLdpkuU_6M

Не знаем за вас, но на нас филмът ни изглежда изключително любопитен и нетрадиционен. Предвид качествата на Джеф Никълс като сценарист и режисьор, сигурни сме, че „Midnight Special“ няма да е никак очевиден, а ще работи на повече от едно ниво и ще бъде наистина специален, точно както са специални и „Близки срещи от третия вид“, „Извънземното“ и „Starman“, които Никълс цитира като вдъхновение.

Освен Майкъл Шанън и Джейдън Либерхър, в ролите са Кирстен Дънст, Джоел Еджъртън, Сам Шепърд, Пол Спаркс и Адам Драйвър.

Премиерата на „Midnight Special“ е 18 март 2016.

И за финал нещо, което няма връзка с филма. Всеки път като прочетем или напишем „Midnight Special“ се сещаме за тоталната класика на Кридънс, както и за началото на „Зоната на здрача: Филмът”, затова решихме да ви почерпим и с двете.

http://www.youtube.com/watch?v=ngvbQoJ5Mzo

http://www.youtube.com/watch?v=T00eJSQimIk

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Копеле… велика сцена! 😀 Още не съм гледал нито филма, нито сериала. :/

  2. Жестко копеле!
    Надявам, се филма да кърти мивки и бетони. Поне има огромен потенциал и се надявам, да е един от филмите на това десетилетие, точно както са ги имали специални и „Близки срещи от третия вид“, „Извънземното“ и „Starman“.