Ако напоследък ви е писнало от Скалата и въртите очи всеки път, когато попадате на нов проект с негово участие (което имаме чувството, че е през ден), може би ще искате да пропуснете поредния – „Семейни кютеци“ („Fighting with My Family“), което ще е жалко, защото той изглежда доста по-различно от скорошните му изяви и е своеобразно завръщане към корените му в „професионалната борба“ или както ние си му викаме, в кеча.

Семейни кютеци“ е дело на любимия ни Стивън Мърчант („Cemetery Junction“) и разказва истинската история на влезналия в правия път гангстер Рики, съпругата му Джулия, дъщеря му Пейдж и сина му Зак, които изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки турнири на местно ниво. Когато Пейдж и Зак получават възможност да участват в изпитания и проби за WWE, семейството хваща тази уникална възможност да превърне най-смелите си мечти в реалност. Но братът и сестрата бързо осъзнават, че за да станат суперзвезди, техният талант и отношенията помежду им ще бъдат поставени на изпитание…

Вижте първия трейлър, който е достатъчно ясен както по отношение на историята, така и на цялостния тон и атмосфера на филма.

Не знаем за вас, но на нас видяното ни допада. Струва ни се, че „Семейни кютеци“ ще е един от онези филми със сърце и душа (и чудесни актьори), които са едновременно прочувствени и забавни. Стивън Мърчант определено ги може тези неща, но ще излъжем, ако кажем, че не сме били и бая разочаровани от него. Надяваме се този път да му се е получило, а съдейки по видяното, нямаме повод за големи притеснения.

За финал вижте и… и ние не знаем какво е, със сигурност не е постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Семейни кютеци“ („Fighting with My Family“) е Стивън Мърчант („Cemetery Junction“). В ролите са Флорънс Пю, Дуейн Джонсън, Лина Хийди, Винс Вон, Ник Фрост, Стивън Мърчънт, Джак Лоудън, Джеймс Бъроус и др.

Премиерата е на 14 февруари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *