Игра на тронове

Време е за нов рекламен поглед към предстоящия 6-ти сезон на „Игра на тронове”. За съжаление (но не и много изненадващо), новите епизоди от епичната поредица на НВО ще се появят на екран преди следващия роман от серията „Песен за огън и лед” (върху които е базиран сериалът), който Джордж Р. Р. Мартин пише от години и който трябваше да бъде предаден за печат в края на миналата годината.

Мартин подробно адресира забавянето си в дълъг блог-пост, от който става ясно, че „The Winds Of Winter” не само не е завършен, но няма и да бъде скоро. Споменават се още „месеци” работа, но ние бихме заложили на година – да не кажем и повече. Като хора, занимаващи се с писане, напълно разбираме човека и му съчувстваме, но не можем да скрием разочарованието си. Shame. Shame. Shame.

Но както и да е, книга няма, но сериалът си е на път и както вече стана ясно, имаме нов рекламен поглед, който идва под формата на три промо-видеа. На своя туитър акаунт НВО призовават феновете да заявят своята преданост към един от трите големи рода – Старк, Ланистър и Таргариен, и получават видео, в което се развява бойния флаг на съответния род. Промотата са кратички, но доста ефектни, така че си заслужава да им хвърлите едно око.

Подробности за сериала и новите актьорски попълнения в предстоящия сезон, сред които са Иън Макшейн, Макс фон Сюдов и Пилоу Асбек, може да откриете в новините ни до момента. Също така може да видите и специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на сериала и книгите на Джордж Р. Р. Мартин.

Премиерата на 6-ти сезон на „Игра на тронове” е 24 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Направо Мартин да хване да напише новелизация по следващите сезони и готово.