Както вероятно знаете, на наскоро приключилия Comic-Con, мега-очакваният от нас „Prometheus” на Ридли Скот имаше панел, на който Чарлийз Терон и Деймън Линделоф, заедно с Ридли Скот и Нуми Рапас, които се включиха специално от Исландия (може да видите видеото по-долу), разкриха доста подробности около филма и отговориха на въпроси, които терзаеха феновете от момента, в който проектът бе обявен.

Освен това, там за първи път бяха показани и кадри от филма, които предизвикаха доста възторжени реакции. Сега благодарение на Script Flags, които разпространиха „скрийн шотове” на кадрите, можем да видим защо.

Снимките са с отвратително качество, но повярвайте ни, напълно си заслужават. Ако се притеснявате от спойлъри, имайте предвид, че едва ли първите кадри, които Ридли Скот е избрал да покаже, ще ви развалят целия филм. Гаранция, 90% от снимките ще видим в първия тийзър трейлър, който се очаква през есента.

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

„Prometheus”

Леле, леле, леле, леле! Лудница. Снимките просто крещят „Пришълецът” и това меко казано ни пълни душата. Дори и самата история да няма нищо общо с фантастичната хорър класика, ние пак ще сме доволни. Но гледайки декорите, яйцата, криогенните капсули и как Фасбендър буквално пресъздава една от култовите сцени с Бишоп, силно се съмняваме това да е така.

А сега вижте и видеото от Comic-Con, на което Ридли Скот, „разкрива” едно-две… нещица!

Първата официална снимка, както и повече подробности за „Prometheus” може да откриете в новините ни до момента.

Ридли Скот се завръща към жанра, който той самият помогна да бъде дефиниран и създава оригинален фантастичен епос, простиращ се сред най-опасните кътчета на вселената. Филмът отвежда екип от учени и изследователи на вълнуващо пътешествие, което ще изпита техните физически и психически възможности, отпращайки ги на далечен свят, където те ще открият отговора на най-важните въпроси и на мистерията на живота.

Режисьор на филма е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Бен Фостър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Ще се гътна от нетърпение накрая. На тия гадове не им прави чест да ни държат толкова време дори без 1 тийзър. По дяволите, има повече от година, нека да заблажим поне с 30 сек. Пришълец как разкъсва негри, например?
    И чак сега ми направи впечатление, че Терон, леко, предимно в брадичката, прилича на Уивър. И лайк!

    Забравих, пожелавам за пореден път на братята с „Реквиема“ да бъдат скопени! Принизиха легендата до посредствена история за американската провинция, с напикани тийнове. Да мрат.

  2. Ооооо, прекрасно изглежда!!! Много ме радва и стилистиката, която е съобразена с Alien от 79-та!!! И костюмите и кастингът… и яйчицата в кораба!!!! Но защо ни причиниха тези кадри толкова ранооо!!!
    P.S. Радвам се, че не обърках Нуми с пришълец. Вписва ми се в цялата обстановка.

  3. Терън и Фасбендер направо са се „съешили“ с ролите си. Много атмосферично присъствие имат дори и в тези размазани кадри. Бахти…

  4. @Silentium
    Не съм само аз значи. 🙂 🙂 🙂

    @Makedonski…
    И аз нямам търпение да видя кадри.

    @Виво
    Това за Нуми беше добро! 🙂

    @Nostromo
    Напълно съм съгласен! 🙂

  5. Въх, ужас, има реална опасност за масови инфаркти при първия трейлър в екипа ви и няма кой да остане да държи сайта 😀

  6. Заредете се с промишлено количество валериан предварително, молим ви се, тъкмо взе да ми харесва сайта 😀

  7. Иначе онтопик – Няма какво да се каже освен “ classy as hell“. По принцип ми харесваха доста всичките Пришълци (дори и откровено тъпия AvP 2), уникална идея за времето си, изключителна визия на извънземния кораб в Прилшълеца 1 (Гигър си е Гигър, все пак). Не съм най-големия фен на целия франчайз, но определено имам доста високо мнение като цяло и с тези снимки все повече и повече се заинтригувам от филма. А дано всичко да върви по вода и да станем свидетели на едно качествено завръщане 🙂

  8. Всички затова се молим! Може да се присъединиш към молитвеното шествие! 🙂

    И се радвам, че сме започнали да ти харесваме. 🙂