„Vinyl”

Crime, Drugs, Sex, Guns, Madness!

HBO представиха нов трейлър на предстоящия си сериал „Vinyl” на Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър за музикалния продуцент Ричи Финеста (Боби Канавали), който, търсейки следващия голям хит, се бори за оцеляване в музикалния бизнес през 70-те години на ХХ век в Ню Йорк, когато започва възходът на пънка и диското.

Вече видяхме няколко трейлъра на високопрофилния сериал, които ни въведоха в атмосферата и са ни напълно достатъчни, за да го очакваме с огромен интерес (ако трябва да сме честни, бихме го чакали дори и само заради имената на Джагър, Скорсезе и Уинтър, но все пак). Новата реклама ни запознава с бандата „The Naughty Bits”, която ще е в основата на сюжета, и решихме, че си заслужава да ви я представим. Освен това имаме и няколко нови снимки, така че… Вижте!

http://www.youtube.com/watch?v=eI6Pg_lIB2M

„Vinyl”

„Vinyl”

„Vinyl”

„Vinyl”

„Vinyl”

„Vinyl”

„Vinyl”

Продуценти на „Vinyl” са Мик Джагър и Дейвид Левийн. Мартин Скорсезе е режисьор на пилотния епизод и изпълнителен продуцент наравно с Рик Йорн, Виктория Пърлман, Ема Тилинджър Коскоф, Джордж Мастрас и Терънс Уинтър, който е и сценарист. Сред останалите режисьори са Марк Романек, Алън Колтър, С. Дж. Кларксън и Питър Солет.

В главните роли са Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Пол Бен-Виктор, Джуно Темпъл, Андрю Дайс Клей, Ато Есандо, Макс Касела, Джеймс Джагър, Джак Куейд, Биргите Соренсен, П. Дж. Бърн, Дж. С. Макензи, Бо Дитл, Армен Гаро, Робърт Фунаро, Джо Каниано и други.

Премиерата е предвидена за тази година.

„Vinyl”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *