Хоакин Финикс

Вчера ви съобщихме, че официално Едуард Нортън няма да изпълнява ролята на Хълк в предстоящия „The Avengers” на Джос Уидън и както можете да се досетите, минути по-късно всякакви слухове плъзнаха из нета за това, защо той е бил пренебрегнат и кой ще бъде новият избраник.

По принцип, нямахме намерение да се занимаваме по никакъв начин с тези спекулации, но точно този слух (с главно С), разпространен от CHUD, ни се стори интересен и ни се прииска да го споделим.

Техен „доверен” източник е потвърдил, че от „Marvel” вече са предложили оферта на един доста интересен актьор, който, както вече знаете от заглавието, е Хоакин Финикс. Финикс в момента обмисля офертата, а очакванията са името му като новия Брус Банър/Хълк да бъде обявено на „Comic-Con”. Абсолютно осъзнаваме факта, че на този етап това са само празни приказки, но просто не успяхме да се удържим.

Адски много харесваме Финикс – който беше (а предполагаме, че и още е, просто не сме сигурни) един от най-талантливите млади актьори – но ни се струва, че след като преди няколко години той реши да си вземе почивка от актьорството и по-важното от нормалното, разумно човешко поведение – както изглеждаше след това самоубийствено интервю при Летерман – шансовете да се появи в роля от такъв ранг не са много големи. Още повече, че той по начало не си бадаше много много по холивудски блокбастъри.

Все пак с двете си номинации за Оскар, Финикс е доказал, че го бива и бихме се радвали, отново да го видим в редиците на нормалните хора. Лично според нас, той би бил един прекрасен Хълк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Колко обичах Хоакин Финикс преди да се превърне в бездомна версия на Чарлз Менсън :)))

  2. :))))

    На всеки се случва да изперка :))) Дай му още един шанс! 🙂

    btw дай един линк към ревюто ти на "Аватар" плс. Както ми каза, доста старичко и не мога да го открия (много си продуктивна 🙂 ), а пък много искам да го прочета.