Scouts Guide To The Zombie Apocalypse

Покрай отпуски и командировки поизостанахме с отразяването на не една или две новини от света на киното, но вече (почти) сме на линия и ще се опитаме постепенно да наваксаме с някои от пропуснатите проекти.

Един такъв проект е „Scouts Guide To The Zombie Apocalypse”, който следим отдавна и от който наскоро видяхме няколко забавни промо-клипа. Филмът разказва за трима отколешни приятели скаути, които – след като тяхното спокойно градче е опустошено от зомби нашествие – обединяват сили с badass сервитьорка, за да спасят човечеството от живите мъртви. Вижте пълния нецензуриран трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=KLa1QCVqWzs

Бууум! Изглежда точно така, както може да се очаква – нито повече, нито по-малко. Не искаме да избързваме с финалната оценка, преди да сме гледали филма, но смятаме, че ни очаква приятна и доста забавна зомби-комедия, която обаче като цяло ще отстъпва по качества на „Zombieland” и класиката „Shaun of the Dead”.

Режисьор на „Scouts Guide To The Zombie Apocalypse” е Кристофър Ландън („Paranormal Activity: The Marked Ones”), а в ролите са Тай Шеридън, Джоуи Морган, Логън Милър, Холстън Сейдж, Сара Дюмон, Патрик Шварценегер, Дейвид Кехнър, Клорис Лийчман и други.

Премиерата е 30 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всички са се втренчили в люлеещите се синьо-венести цици в края на трейлъра, а никой не забеляза, че Шварценегер участва във филма 😉

  2. На моменти е малко мехлейм (комбинация от meh и lame, току-що го измислих, патентовам го), но има и няколко доста готяни момента, особено този с цомбите (на немски „zombie“ ce чете „цомби“, btw).