Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” е само на броени дни от нас, маркетингът на филма достига до кресчендо и е наистина е трудно човек да следи всичко интересно, като същевременно се старае да се пази от големи спойлъри. Лично за себе си можем да кажем, че въпреки тоновете реклами и материали, които преглеждаме, за да отразим на сайта, засега успяваме да се опазим.

По същество: най-новите неща, които искаме да представим на вниманието ви, са няколко нови снимки, част от обширния материал на Rolling Stone, посветен на филма, както и един трейлър, сглобен от всички кадри, които сме виждали до момента, подредени в хронологичен (по отношение на действието) ред. Неговата продължителност е 6 минути, което не е малко на фона на дължината на филма – 136 мин., но не е и кой знае колко много, особено на фона на 25-те минути, които преди време видяхме от „Невероятният Спайдър-мен”.

За протокола, ние не сме гледали трейлъра, защото едно е да видиш кадри тук-там по разните му спотове, друго е да ги видиш подредени – шансът да си издадете нещо около сюжета е доста по-голям, затова си преценете сами как да процедирате.

Ето и снимките:

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *