Колин Фърт, Патрик Демпси и Рене Зелуегър

В момента, в който момичетата „средно поколение”, които са се срещали с таланта на Колин Фърт и преди „Речта на краля” и „Kingsman: The Secret Service”, видят нещо за нов филм с него – и вече искат да знаят (много повече) подробности! Ако към него се прибави и Патрик Демпси, познат като „доктор Блян” от супер-популярниия мед-сериал „Анатомията на Грей”, бъдете сигурни – няма ама никакво значение коя мацка ще изиграе главната женска роля! В нашия случай това е носителката на Оскар и номинирана за още два Рене Зелуегър, пък и става дума за потретване на прочутата ѝ роля на лузър-единачката Бриджит Джоунс – е, вече в този случай бъдещите зрител(к)и стават наистина мнооого любопитни.

Всъщност още една от причините е бумът, който предизвика преди година Зелуегър, когато се появиха нейни снимки с напълно променено лице. Защо и дали са играли козметични ножове – така и не е съвсем ясно. Стискаме палци Рене да не прилича на себе си само на снимка, а пред камерата нещата да са различни, защото не знаем как бихме приели тази талантлива жена на средна възраст, ако не видим познатото момиче. Обнадеждаващо е, че в първите снимки на новия „Bridget Jones’s Baby”, който се очаква догодина, Зелуегър си изглежда (поостаряла, но) същата.

В новия сюжет шантавата Бриджит, която ту къса, ту се събира с мечтата на живота си Марк Дарси (Колин Фърт), се оказва бременна, но не знае чие е детето, защото в идилията се е намесил чаровен милиардер на име Марк Куант (Патрик Демпси).

Рене Зелуегър

Преди повече от четири години само веднъж сме споменавали, че Пол Фийг е възможно да режисира третата част от историите за Бриджит Джоунс. Нужно е да уточним, че този филм очевидно няма да е екранизация по третата книга на Хелън Филдинг (в която Бриджит отглежда сама две малки деца и върти младо гадже), но публиката навсякъде по света ще очаква сатирични забележки в комични ситуации. И ще ги получи, защото авторката отговаря за диалозите и развитието на персонажите във филма. А това, че историята (отново) разполага с любовен триъгълник, до голяма степен държи нещата в познатото им русло, но те въпреки всичко ще бъдат различни.

Ето какво споделя Колин Фърт за персонажа на Демпси:

Той е много различен съперник. Не е някой, с когото се познаваме от деца. Той идва някъде отвън и застрашава Марк Дарси по много по-различен начин в сравнение с Даниел Клийвър… Във филма има много неизвестни неща. Ще трябва да се решават загадки, да се търсят отговори на въпроси. Част от загадките ще се разкрият чак накрая. Не се случва често в днешно време да имаш възможност да запазиш изненадата толкова дълго време…”

Режисьор на „Bridget Jones’s Baby” е Шарън Макуайър, чиито дебют в пълнометражното кино беше първият „Дневникът на Бриджит Джоунс”. Очакванията за тръгване на голям екран гравитират около 16 септември догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. He просто са играли козметични ножове – цяла фиеста са си спретнали.