Майкъл Хорс

Ужасно е като си помислим, че от премиерата на новите епизоди на „Туин Пийкс” ни дели  повече от година, но какво да се прави, това е положението. През това време обаче няма да скучаем – ще си припомняме отново и отново старите епизоди, ще следим кастинг новините и ще спекулираме какво ни е приготвил Дейвид Линч и как точно ще се развие историята. И не на последно място, ще имаме и купища рекламни материали, които да задоволяват неистовия ни глад за подробности и допълнително да подклаждат очакването ни, което и без това има нездравословни размери.

Всъщност рекламите вече стартираха – преди два месеца видяхме един промо-клип (вярно, в него имаше само стари кадри, в центъра на които е Майкъл Дж. Андерсън като „Мъжа от друго място”, но все пак…), а сега получаваме нов, в който поостарелият Майкъл Хорс (заместник шериф Томи „Хоук” Хил) говори за локацията като пълнокръвен герой. В самия финал на промото има малка (разфокусирана) „изненадка”, която ни кара да си мислим, че Линч и този път е приготвил неща, с които да ни кара да се чувстваме… неспокойни, така като го правеше с Боб и с толкова много други елементи от сериала.

Дейвид Линч и Марк Фрост са сценаристи на всички 18 епизода от новия сезон, а Линч ще е и едноличен режисьор. Засега официално обявеният кастинг включва имената на ветераните Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейна Ашбрук, Медхен Еймик, Еврет МакГил, Мигел Ферер, Дейвид Патрик Кели, Ричард Беймър, Ръс Тимблин, Кенет Уолш и Уенди Роби. Водят се и преговори за завръщането на огромна част от останалите добре познати актьори, като само пенсионираният Майкъл Онткийн и Катрин Колсън, която почина наскоро, със сигурност няма да се завърнат.

Сред новите попълнения са Аманда Сейфрид, Балтазар Гети, Робърт Непър, Робърт Форстър, Дженифър Джейсън Лий и Бейли Чейс. Говореше се още и за участието на Питър Сарсгард, но се оказа, че това са само слухове. „Туин Пийкс” („Twin Peaks”) се завръща по Showtime през 2017-та.

Туин Пийкс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Този разфокусираният според мен е ясно кой е… човекът на фокус 🙂

    Между другото, жесток плакат с кафето 🙂

  2. Поредна добра причина да очакваме от 2016-та една добра година 🙂