Майкъл Дж. Андерсън като „Мъжа от друго място”

Въпреки че „Туин Пийкс” ни е мега любим сериал и очакваме предстоящото му завръщане с почти религиозен плам, в последно време изоставаме с новините, свързани с него, които са предимно кастинг ориентирани. Сега обаче, покрай разпространения преди два дни от Showtime кратичък тийзър, имаме повод да наваксаме.

Преди да сте се зарадвали обаче, трябва да кажем, че става дума за едва 15-секундно видео, което съдържа кадри само от старите епизоди (в центъра на които е Майкъл Дж. Андерсън като „Мъжа от друго място”, който като малки ни здраво „фрийк-аутваше”) и не предлага абсолютно нищо от новия сезон, чиито снимки текат в момента.

http://www.youtube.com/watch?v=5XrkLIw6DdU

Имайки предвид, че става дума за проект на Дейвид Линч, не вярваме дори и дългите трейлъри от по 2-3 минути, които очакваме да видим, да имат някакъв смисъл. Тоест, ще са напълно смахнати и няма да разкриват никаква информация за историята, за която знаем, че ще включва както познати герои, така и доста нови. И като казахме нови герои, ето и най-новите кастинг подробности, за които споменахме в началото.

Deadline и TV Line съобщават, че към вече известните Кайл Маклоклан, който е единственият официално потвърден актьор от оригиналните серии (имаме обещание, че ще се завърнат и други „познати лица”, като това на Майкъл Дж. Андерсън), Аманда Сейфрид и Балтазар Гети ще се присъединят Робърт Непър и Питър Сарсгард. Разбира се, нямаме абсолютно никаква идея какви точно ще са ролите им, но познавайки профилите и на двамата актьори, няма да се изненадаме, ако героите им имат афинитет към злодействането. Въпреки че в „Туин Пийкс” подобни характеристики не са особено смислени.

Вижте и един фенмейд постер.

Туин Пийкс

Дейвид Линч и Марк Фрост са сценаристи на всички епизоди от новия сезон, а Линч ще е и едноличен режисьор. Първоначално обявената бройка епизоди на сезона беше 9, но впоследствие директорът на Showtime Дейвид Невинс съобщи, че най-вероятно ще са 18.

Туин Пийкс” („Twin Peaks”) се завръща по Showtime през 2016, точно 25 години след премиерата си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *