Preacher

След години в опити да бъде превърнат във филм от творци като Кевин Смит,  Марк Стивън Джонсън, Сам Мендес и Д. Дж. Карузо, култовият комикс на Гарт Енис и Стив Дилън „Preacher“ най-накрая оживява на малкия екран, под ръководството на Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин. А за тези, които го раздават „Тома Неверни” и не вярват, докато не видят, имаме доказателство, което идва под формата на първия официален трейлър, който дебютира късно снощи, точно както ни беше обещано от съботния кратък тийзър.

Това, което виждаме, определено изглежда обещаващо и със сигурност ще сме на линя, когато най-накрая дебютира сериалът, който е одобрен за цял сезон. Смятаме, че Роугън, Голдбърг и Катлин са изключително подходящи хора за пренасянето на „Preacher“ на екран, тъй като и тримата имат афинитет към насилието и хумора, и рядко се съобразяват с политическата коректност, а това са три от най-важните елементи на комикса. И като казахме най-важните елементи, учудваме се, че трейлърът по никакъв начин не засяга свръхестествените измерения на историята. Вероятно пазят този момент в тайна, за да могат да привлекат максимален брой хора, които не са запознати с изходния материал.

Припомняме с две думи за какво става дума:

Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

В ролята на Къстър ще видим Доминик Купър, а негови партньори ще са Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън) и други.

Допълнителни подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на „Preacher” е предвидена за 2016 по AMC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ентусиазмът го има, но приликите с първоизточника липсват.

  2. С мъка изгледах първия сезон, изобщо не планирам да припарвам до втория.

    PS He cъм сигурен дали се е раждала по-гнусна и дразнеща пача от Рут Нега. Евър.