Злите мъртви се завръщат през тази година със своя пети поред филм (ако броим и римейка на Феде Алварес), който носи заглавието Evil Dead Rise, и ние вече нямаме търпение да видим какво са ни подготвили Лий Кронин и компания. Действието за първи път ще ни пренесе в огромен жилищен комплекс, който, разбира се, мъртвите бавно, но сигурно ще превземат.

След като получихме кратък тийзър от самия Аш Брус Кембъл, който може да видите в края на новината, то сега е време да надникнем малко по-дълбоко. Първият официален трейлър вече е тук и макар Кембъл да не се завръща в иконичната си роля, обещанията са за най-страшната част до този момент.

Вижте за какво става дума:

На този етап ще оставим коментарите на вас, защото сме прекалено големи фенове и не искаме да натрапваме прекалено силно мнението си. Evil Dead Rise се очертава да е все така кървъв и брутален като своите предшественици, което единствено може да ни радва. Филмът получи своя R рейтинг в подкрепа на обещанията на Сам Рейми.

Ето и официалното описание на сюжета:

Уморена от непрестанно пътуване, Бет решава най-после да посети своята по-голяма сестра Ели в пренаселен жилищен комплекс в Лос Анджелис. Дълго отлаганото събиране на двете сестри обаче бързо е прекъснато след като откриват древна книга в подземията на сградата. Неволно те събуждат хорда от демони, гладни за човешка плът. Бет е въвлечена в първична битка за оцеляване, като в същото време е изправена пред най-кошмарната версия на майчинство, която може да си представи.

Вижте споменатото представяне от Кембъл, както и един нов плакат:

Evil Dead Rise е режисиран от Лий Кронин (The Hole in the Ground), който е сценарист наравно със Сам Рейми. Брус Кембъл е в ролята на изпълнителен продуцент. В главните роли ще видим Алиса Съдърланд, Лили Съливан, Нел Фишър, Морган Дейвис, Джейдън Даниелс и други.

Филмът се очаква да дебютира по кината на 21 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment